Nyheter i sommar

Tre år tillsammans med flera bra resultat och många många skratt tillsammans men nu känner vi att vi vill prova något nytt. Vi har inte riktigt fått de höga resultat vi siktat efter eller önskat och vi har känt att vi vill göra någon förändring i satsningen. Därför ska vi i sommar spela med andra partners. Detta är för att ta ännu ett steg i vår utveckling. Såklart kommer det att innebära en stor förändring på banan.

Camilla kommer att spela med hennes expartner Anne-Lie Rinisland och de har tillsammans bland annat ett SM-guld ihop. Anne-Lie är en av Sveriges absolut bästa spelare, både tekniskt och taktiskt. Anne-Lie är känd för sitt fantastiska spelsinne och bollkänsla.

Tora kommer att spela med Karin Lundqvist som är topprankad i Brasilien och i Sverige. Hon är regerande SM-guldmedaljör och tourfinalsegrare och tog för bara ett par veckor sedan en tredjeplats på brasilianska touren, som är världens bästa tour.

Anne-Lie och Camilla 2006

Karin och Tora 2011 på Finnkampen

Inga dåliga partners vi har skaffat alltså! 😉 Och så här kommer det alltså se ut i Sverige på Swedish Beach Tour, internationellt är inte riktigt klart ännu men förhoppningsvis kan vi spela någon eller några tävlingar tillsammans.

Vi kommer fortfarande jobba tillsammans på många sätt. För det första är vi väldigt bra vänner men vi har också byggt upp något runt vårt spel som vi inte kommer släppa, vi är stolta över det vi byggt upp. Vi var först med en miljösmart satsning, har den största facebooksidan bland alla beachspelare i Sverige, fått mycket media med bland annat en helsida i Svenska Dagbladet och framsidan på tidningen City. Vi byggde upp en blogg med över 2000 läsare om dagen i perioder (!) och vi har nått några riktigt bra resultat ihop i spelet.

Att vi fortfarande kommer vara ett team på flera sätt innebär att vi kommer göra events och göra fina samarbete tillsammans med de sponsorer vi har ihop. Facebooksidan kommer också finnas kvar och där kommer vi länka nya inlägg från våra bloggar, skriva nyheter och berätta vad vi gör ihop. Efter sommaren får vi se vad som händer!

2 kommentarer

Under Uncategorized

2 svar till “Nyheter i sommar

  1. johanna larsson

    lycka till på era respektive håll!!! ska bli spännande att se vad denna sommar har att erbjuda =)

  2. Tina

    Lycka till!!! Det ska bli jättespännande att följa era framgångar.

Lämna en kommentar